Onderhoud

Onderhoud; een fluitje van een eurocent

Een waterbed heeft ietsje meer onderhoud nodig dan een gewoon bed. Met nadruk op ietsje. Want met onze adviezen en onze speciale onderhoudsproducten is het een fluitje van een eurocent om uw waterbed in topconditie te houden. En dus ook uw nachtrust. De verschillende onderhoudsproducten staan uitgestald op de volgende pagina’s.

Voor het optimale behoud en de levensduur van uw waterbed is het verstandig die informatie even door te nemen en de producten, die u nodig heeft, te bestellen. Dat kan snel en eenvoudig via onze website www.simondebruin.nl. U surft gewoon even naar onze digitale etalage, om met een paar drukken op de toetsen uw bestelling te plaatsen.

Daar kunt u trouwens gelijk kijken naar zeer interessante aanbiedingen die wij daar telkens wisselend etaleren. U kunt natuurlijk de flacons ook ophalen in onze zaak aan de Binderij 1 in Amstelveen.

Mocht u overigens andere onderdelen nodig hebben voor uw waterbed, dan kunnen wij u uitstekend helpen. Ook als u uw waterbed bij een andere zaak kocht, staan wij graag voor u klaar.

Waterconditioner
Vinylreiniger
Reparaties
Ontluchting
Waterbedtijk